بیوگاز چیست؟

بیوگاز چیست؟

 بیوگاز عبارت است از گازهایی كه در اثر تخمیر فضولات گیاهی و جانوری دور از اكسیژن و در اثر فعالیت باكتریهای بی هوازی تولید می گردد كه حدود % 60 از آن را متان  (CH4) كه یك گاز قابل اشتعال است ، تشكیل می دهد. بقیه آن شامل حدود % 30 دی اكسید كربن  (CO2)ودرصد كمی از گازهای ازت اكسیژن ، هیدروژن وسولفید هیدروژن  (H2S) و رطوبت است. در برخی موارد بیوگاز شامل ترکیب سیلوکسان نیز میباشد. سیلوکسان در نتیجه تجزیه بی هوازی ترکیباتی که عموما در صابون و مواد شوینده یافت می شوند حاصل می گردد.

ادامه مطلب
منابع تولید بیوگاز

منابع تولید بیوگاز

تجزیه و تبدیل فضولات و مواد گندیده آلی که می تواند محصول حیوانات اهلی و یا گیاهان باشد، به وسیله باکتری ها در دو مرحله به بیوگاز و بیوماس تبدیل می شود. از بیوگاز استفاده های فراوانی می توان کرد و از بیوماس هم به عنوان کود آلی می توان بهره برد. در مرحله نخست این واکنش بیولوژیک، باکتری های بی هوازی مواد آلی گندیده را به اسید های آلی تبدیل می کنند. در مرحله دوم، گروه دیگری از باکتری ها اسید های آلی به وجود آمده را تجزیه می کنند که در نتیجه آن بیوگاز که بخش عمده آن متان است، تولید می شود.

ادامه مطلب
بازیافت مواد آلی

بازیافت مواد آلی

روشهای سنتی دفع زباله اثرات مخرب اجتماعی و زیست محیطی فراوانی دارد، ضمن اینکه هزینه های زیادی در برخواهد داشت. شرایط اقتصادی و قانونی ما را مجبور می نمایند که به زباله های صنعتی وشهری به عنوان محلی برای کسب درآمد بنگریم. بازیافت مواد آلی می تواند انرژی لازم برای محله ها، مزرعه و کارخانجات تولید کند و وابستگی به سوختهای فسیلی را کاهش دهد. هدف اصلی شهرداری از مدیریت پسماند و انجام بازیافت حفاظت از محیط زیست و نگهداری شهر عاری از آلودگی و عوامل بیماری زاست

ادامه مطلب
string

مزایای استفاده از دیزل ژنراتور

گازوئیل قیمت بیشتری از بنزین دارد اما انرژی تولیدی گازوئیل در زمان احتراق بیشتر از بنزین می باشد.

گازوئیل نسبت به بنزین روغنی‌تر و سنگین‌تر است و نقطه جوش بالاتری نسبت به آب دارد در نتیجه به دلیل راندمان بالا و به صرفه بودن هزینه‌ها سوخت بهتری به حساب می‌آید.

در نتیجه دیزل ژنراتور ها در مقایسه با موتور های بنزینی از سوخت کمتری استفاده می کنند.

ادامه مطلب
string

دیزل ژنراتور چیست؟

انرژی مکانیکی مورد نیاز برای ژنراتور به وسیله انتقال انرژی حاصل شده از احتراق به میل لنگ تولید می شود. این انرژی مکانیکی طی فرآیند القای مغناطیسی توسط ژنراتور به انرژی الکتریکی تبدیل می شود.

القای مغناطیسی با عبور یک ماده رسانا مانند سیم مسی از میدان مغناطیسی ایجاد می شود و با اتصال این سیم به یک مدار کامل می توان انرژی تولید شده را انتقال داد.

خود ژنراتور شامل دو بخش استاتور و روتور می باشد، که استاتور به بخش بیرونی ژنراتور متصل بوده و روتور متشکل از سیم پیچ هایی است که به دور یک هسته آهنی پیچیده شده و به دلیل اتصال به میل لنگ هم زمان با موتور به چرخش درمی آیند.

ادامه مطلب